StartsidaNaprapatiBehandlingarOm NaprapatCompaniet ABKontakta ossSamarbetspartnersIdrottsföreningarFöretag

BehandlingsteknikerDina symptom/besvärPrisTräningsprogramFörsäljningVåra kurser

NaprapatCompaniet är återförsäljare för ett antal olika produkter. Nedan finner ni en kortare beskrivning av respektive produktområde. Har ni önskemål kring någon specifik produkt som inte finns med, hör gärna av er så kan vi säkert ta hem den åt er.

Tempurmadrassen och sovkudden formar sig efter din kropp och ger dig en känsla av tyngdlöshet. När du lägger dig på en Tempurmadrass kan den först kännas något hård. Genom din kroppstemperatur och vikt mjuknar dock Tempurmaterialet och formar sig exakt efter din kropp, vilket ger dig en känsla av tyngdlöshet.


Körsbär
Tvättbara kyl/värmekuddar som hjälper dig att slappna av. Värms i vanlig ugn eller mikrovågsugn. Cherry pack är tvättbara värme- kylkuddar i 100 % bomull fyllda med rena körsbärskärnor. Körsbärskärnor håller värmen i 25-50 minuter i rumstemperatur beroende på storlek och mängd kärnor. Doftar gott.

Kudden är formsydd för att värma mer än bara nackpartiet. Den går ner till övre skulderbladen och en bit ut på axlarna. Kudden ligger balanserat på dina axlar vilket göra att du kan slappna av även när du sitter, står och går.
Vete
Wheat Pack är kuddar fyllda med ekologiskt odlat vete. Kuddar med vete i kan ej tvättas, fodralen är dock tvättbara. Vetekuddar håller värmen i 30-50 minuter i rumstemperatur beroende på mängd material och utformning.

Balansbollar används för träning av sensomotorik, balans, koordination, men även för styrka och uthållighet. Utmärkta för ryggpatienter som ska stärka sina stabiliserande muskler. Övningsposter följer med varje boll. Välj på en rad storlekar för lämplig bollstorlek i förhållande till kroppslängd.


Har kommit att bli ett uppskattat balansträningsredskap för idrottsaktiva men även för ryggpatienter. Dyn Air balanskudde sågs ursprungligen som en aktiv sittkudde, men används idag till en stor rad olika övningar för att stärka upp bål, vrister och ben. Övningsposter följer med varje Dyn Air balanskudde.


Med hjälp av REP Band kan du effektivt och skonsamt träna nästan hela din kropp. Träningsbanden, slangarna och snoddarna finns i flera motståndsnivåer vilket ger en optimal träning.


Schupps massagelotion pH 5,5 är utvecklad för att ge bästa massageeffekt samtidigt som den vårdar huden. Den är lagom krämig för att ge den rätta massagekänslan men kladdar inte. Doften är frisk och behaglig. Schupp’s massagelotion innehåller bland annat Aloe Vera.