StartsidaNaprapatiBehandlingarOm NaprapatCompaniet ABKontakta ossSamarbetspartnersIdrottsföreningarFöretag

BehandlingsteknikerDina symptom/besvärPrisTräningsprogramFörsäljningVåra kurserNaprapati behandlar rygg-, nack-, led- och muskelbesvär. Vid akuta problem hos patienten (t ex nackspärr och ryggskott) kan naprapaten snabbt lindra smärtan för att därefter även hjälpa patienten att motverka upprepningar av samma problem. Behandlingsmetoder som används är massage, muskeltöjning, manipulation, mobilisering, muskelpressur och elektroterapi.
  • Idrottsmassage 25 min 270 kr
  • Naprapatbehandling 380 kr
Med olika handgrepp bearbetas de olika musklerna för att lösa upp spänningar i kroppen. Genom massagen ökar blodgenomströmningen i musklerna, och även ämnesomsättningen stimuleras. Vid massage ökar halten av det rogivande hormonet oxitycin som ger lugn och ökar välbefinnandet. Perfekt om du behöver en stunds avkoppling!
  • 35 min 380 kr
  • 55 min 600 kr


Personlig träning (PT) är den snabbaste växande träningstrenden idag. Orsaken till dess framgång beror på att en PT tillgodoser människors ökade behov av att effektivisera sin träning och kosthållning. För att uppnå dina mål, få motivation och inspiration när det gäller träning och kost kan du ta hjälp av vår personliga tränare som utformar ett personligt träningsprogram, för att variera och effektivisera din träning till bästa resultat utifrån dina förutsättningar och för att du skall nå det resultat du vill ha.
  • 60 min 400 kr
För dig som vill få feedback på dina kostvanor eller vill diskutera ett specifikt kostrelaterat problem. Vi tar tillsammans fram förslag på hur och vad ni kan förbättra för att optimera energi- och näringsintaget samt bra tips på hur man löser vardagen.
  • 60 min + 30 min 700 kr