StartsidaNaprapatiBehandlingarOm NaprapatCompaniet ABKontakta ossSamarbetspartnersIdrottsföreningarFöretag

BehandlingsteknikerDina symptom/besvärPrisTräningsprogramFörsäljningVåra kurserNaprapatCompaniet hjälper dig som har besvär relaterade till rörelseapparaten, men även dig som känner dig trött och spänd och behöver avslappning kanske i form av massage. Vi erbjuder även rådgivning inom ergonomi, kostrådgivning, träning.

Vi på NaprapatCompaniet strävar inte bara efter att bota de befintliga besvären utan vill även finna orsaken till varför besvären uppkommit. För att minska risken för nya problem uppstår arbetar vi aktivt med förebyggande åtgärder.


Vi på NaprapatCompaniet behandlar våra patienter med följande behandlingstekniker. Läs mer >>Här finner du några av de vanligaste besvären patienter söker för hos naprapater. Läs mer >>Information om hur mycket behandlingarna som vi erbjuder kostar. Läs mer >>Här kan du hämta kompletta träningsprogram med tillhörande stretchingövningar för kroppens olika muskelgrupper. Läs mer >>Dessa produkter finns att köpa på NaprapatCompaniet. Läs mer >>Under året kommer NaprapatCompaniet att anordna kurser för intresserade inom massage, kost, träning och stretching. Läs mer >>