StartsidaNaprapatiBehandlingarOm NaprapatCompaniet ABKontakta ossSamarbetspartnersIdrottsföreningarFöretag


Idag väljer idrottsföreningar allt oftare att samarbeta med naprapater för att förbättra träningsresultaten och minska risken för uppkomsten av skador. Genom ett samarbete med oss på NaprapatCompaniet vill vi skapa en personlig kontakt mellan den enskilde idrottsutövaren och terapeuten.


NaprapatCompaniet erbjuder behandlingar, rådgivning och kurser som skräddarsys efter organisationens specifika behov. För att vi ska kunna erbjuda den bästa behandlingen för er håller vi oss uppdaterade med kurser inom den senaste forskningen. Vi jobbar även med modern behandlingsutrustning som erhållit positiva resultat i både forskning och genomförda tester.


Den behandlingsutrustning som NaprapatCompaniet använder sig av i störst utsträckning är "Skanlab 25 Bodywave" och "Compex". Följande organisationer använder sig aktivt av Skanlab: AIK Fotboll, Hammarby IF, IFK Göteborg, Björklöven hockey, HV-71, Malmö FF, handbollslandslaget, damlandslaget fotboll.


Vi hjälper dig eller ditt lag med förebyggande träning, vi ger råd vid grenspecifika övningar samt arbetar med rehabilitering av skador. Vi kan även följa med laget under träningar och tävlingar om så önskas.


För er som vill få mer information om våra avtal, vänligen kontakta oss så kommer vi att kontakta Er så fort som möjligt.