StartsidaNaprapatiBehandlingarOm NaprapatCompaniet ABKontakta ossSamarbetspartnersIdrottsföreningarFöretag

AffärsidéOm franchisingVårat franchisekonceptIntresseanmälanNaprapatCompaniets affärsidé är att hjälpa alla människor som har besvär relaterade till rörelseapparaten. Tack vare vår breda kompetens och vårt stora utbud av behandlingsmetoder har vi något att erbjuda alla kunder, även dem som inte lider av akuta besvär. Förutom olika typer av behandlingar står vi även till tjänst med rådgivning inom ergonomi, kost och träning.

Vi på NaprapatCompaniet strävar inte bara efter att bota de befintliga besvären utan vill även finna orsaken till varför besvären uppkommit. För att minska risken för nya problem uppstår arbetar NaprapatCompaniet aktivt med förebyggande åtgärder.

NaprapatCompaniets kliniker i Skandinavien drivs som en franchisekedja.

Vår vision är att genom utvecklandet av klinikkonceptet "NaprapatCompaniet" skapas ett för Sverige nytt och unikt företag bestående av ett större antal kliniker med samma namn, profil och tjänsteutbud. Vi kommer tillsammans se till så att NaprapatCompaniet blir det självklara valet för privatpersoner, företag och idrottsorganisationer.